Velg riktig overmadrass

Det å velge riktig seng og madrass er en disiplin som inneholder litt flere deler enn det mange er klar over. For når vi tenker madrass er det mange som tenker at overmadrassen liksom bare følger med madrassen man kjøper – at den bare er en slags beskyttelse som gjør at madrassen holder lenger. Og selv om det ikke er usant er det heller på ingen måte hele sannheten.

For sannheten er at valget av overmadrass er en vigtig del av helheten som gjør sengen din til det den er. For eksempel åpner det opp for en mulighet til å kombinere en madrass og en overmadrass som gir deg et helt spesielt ferdig produkt som man ikke kunne fått på en annen måte. Det er mange kombinasjoner og den man velger kan være med på å oppgradere det som er en god seng for deg til det som vil være en perfekt seng for deg.

Lag en kombinasjon som du vil elske

Det er et par viktige ting man skal tenke på når man skal velge madrass. Det ene er størrelsen på madrassen. Her er det smart å tenke på hvem som skal sove i sengen, hvor mye plass du eller dere har til en seng og hvor lenge du ser sengen som en del av livet ditt. For hvis du snart skal flytte sammen med kjæresten kan det være smart å kjøpe en større seng enn hvis du skal fortsette å bo alene for eksempel.

En annen ting er den magiske kombinasjonen mellom madrass og overmadrass. For hvis kroppen din krever en hardere madrass for å få riktig støtte, men du egentlig føler at du liker en mykere madrass best er det nettopp her du har mulighet til å justere den overordnede følelsen i senga. Hvis man liker en mykere seng kan den riktige overmadrassen gi deg det.

Velg alltid helse først

Hvor mye du sover og ikke minst kvaliteten av søvnen din påvirker helsen din mye og det er derfor viktig å tenke den perfekte støtten inn i valget av madrass og overmadrass. For det er viktigere å velge noe som kroppen din vil elske enn hva du liker best når du skal legge deg.

Det å gi kroppen din riktig støtte er alfa og omega for god søvn og dermed også god helse og det at man kan leke litt med valget av overmadrassen gjør at du kan velge en løsning der det føles som at du får begge deler og det må jo være den ultimate løsningen.