Gode tips for daytrading

Daytrading er en strategi som innebærer kjøp og salg av et finansielt instrument, med håp om fortjeneste innenfor svingningene på en og samme børsdag. Investeringsstrategien er svært risikabel, men kan tjene deg store summer dersom du lykkes.

Hvis du ønsker å drive med daytrading, må du sette av god tid til å danne en forståelse av det finansielle markedet du ønsker å investere i. Du kan lære mer om daytrading hos https://aksjeskole.com/daytrading/.

Bruk stop-loss funksjonen

Daytrading er som nevnt tidligere, svært risikabelt. Derfor er det viktig å ha god forståelse av markedet og produktets likviditet, trading volum og volatilitet før du starter. Det kan være nyttig å ha en trading plan, for å bedre organisere kjøp og salg, samt å dra nytte av «stop-loss funksjonen. Dette er en funksjon som sørger for at dine aksjer blir automatisk solgt, når de beveger seg under en viss verdi, og kan være til stor hjelp for deg som driver med daytrading.

Start med daytrading

Før du starter med daytrading, er det viktig å finne en god handelsplattform. Denne burde være brukervennlig, og ha noen analyseverktøy som gjør det lettere for deg å skaffe en helhetlig vurdering av et investeringsobjekt.

Når du har funnet en plattform, kan du aktivere en konto, og søke etter den aksjen du vil kjøpe. Etter du har funnet aksjen du vil kjøpe, trykker du på «handle». Nå kan du velge et beløp du vil kjøpe for, og selge når du ønsker. Når du daytrader selger du aksjen samme dag, så her gjelder det med hurtig kjøp og salg.